Om Personlig Trening

Hva er personlig trening

Personlig trening er trening hvor du under hele økten får individuell oppfølging av en personlig trener (PT). PT skreddersyr økter og evt kosthold ut i fra dine målsettinger og forutsetninger. Du følges sikkert og effektivt gjennom motiverende treningsøkter regelmessig eller i perioder, slik du ønsker det. Ved å fokusere på blant annet individuell tilpasning, progresjon, motivasjon og riktig teknikk sørger PT for optimale forhold, slik at du kan oppnå ønskede resultater og holde deg skadefri.

Om Personlig Trening: Alle kan ha nytte av personlig trening

Om Personlig Trening: Alle kan ha nytte av personlig trening

”En profesjonell som er dedikert til individualisert opplæring for folk som ønsker å forbedre sine generelle eller spesifkke helsetilstand,  for å oppnå individuelle mål om alt fra helse til høy ytelse”

(Forteza et al., 2004)

 Passer PT for deg?

Svaret er ja! De aller fleste benytter seg helt eller delvis av fagfolk når bilen skal repareres, sikringsskapet fornyes eller badet pusses opp. Dette gjør man for å få et bedre, raskere og tryggere resultat. Slik er det også når det kommer til trening. Uavhengig av form, treningserfaring og målsetting kan du få økt fremgang, motivasjon og inspirasjon ved å benytte deg av PT.

 

Om Personlig Trening 2: Bruk av PT er en trygg snarvei til gode resultater

Om Personlig Trening 2: Bruk av PT er en trygg snarvei til gode resultater

 

 

 

Hva skjer når jeg kommer til PT-time

Din første PT-time vil starte med at dine forutsetninger kartlegges. Temaer som skadehistorikk, treningsbakgrunn, hvor ofte du kan trene, hva du liker å trene og målsettinger er alle viktige når gode treningsøkter og et godt treningsprogram skal planlegges. Videre er en PT-time en økt som er motiverende, effektiv, sikker og hvor PT er 100% fokusert på deg, uavhengig av om temaet er styrketrening, utholdenhetstrening eller kostholdsplanlegging. Et samarbeid med PT over tid gir de beste resultatene, men PT skal uansett sørge for at du blir fornøyd.

Comments are closed.