Hvem Er Jeg

Litt om Frank Sandberg

Hvem er jeg: Frank Sandberg, tidligere idrettsoffiser

Hvem er jeg: Tidligere idrettsoffiser

Sett bort i fra jobben som PT på Family Sports Club Mysen er jeg forsvarsstipendiat på Norges Idrettshøyskole på masternivå samt aktiv utøver og trener for landslaget i Flyfemkamp (Militært landslag hvor grenene er skyting, hindersvømming, fekting, basketball, hinderbane og orientering). Av tidligere jobber kan både idrettsoffiser i Forsvaret, Spillende hovedtrener for Mysen sitt A-lag i fotball, lærer og prosjektleder for Frøya Ambassadors (eliteserieklubb i basketball) nevnes. Jeg har vært med å utvikle det nye idrettsfaget i Forsvaret og er i så måte opptatt av at alle jeg trener og rådgir får hjelp med høy faglig kvalitet.

 

Dette er jeg god på

Som trener gjennom flere år med lag og utøvere på internasjonalt nivå, samt igjennom arbeid med profesjonelle soldater og offiserer, har jeg blitt god på å få det beste ut av lag og enkeltpersoner. Jeg tar utgangspunkt i målsettingen og jobber med de tingene som gir størst potensiale for gevinst. Uavhengig av om dette er struktur, motivasjon, kosthold, teknikk, balanse, bevegelighet, styrke, utholdenhet eller eksplosivitet finner jeg i samarbeid med deg de rette knappene å trykke på.

 

Hvem er jeg: Verdensmester i Flyfemkamp 2012

Hvem er jeg 2: Verdensmester i Flyfemkamp 2012

Videre har jeg også jobbet mye med personer og grupper som har helsemessige utfordringer. Antall gjennomførte kroppsanalyser begynner å nærme seg 4-sifret, en analyse som kan gi godt innblikk i egen helse. Basert på disse, evt andre tester eller samtale, gir jeg smarte råd og legger opp til effektive økter for å oppnå helsegevinst.

 

Uavhengig av om du er ute etter å prestere, eller redusere faren for helseproblemer (fedme, beinskjørhet, diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft, mangelsykdommer med mer) er jeg verktøyet du trenger for optimal effekt.

 

 

 

Meritter som trener og utøver

 • 2008- Trener for herre- og damelaget i Flyfemkamp, internasjonale medaljegrossister
 • 2014 Nordisk mester i Flyfemkamp individuelt
 • 2013 Nordisk mester i Flyfemkamp individuelt
 • 2012 Verdensmester i Flyfemkamp for lag
 • 2010 Norgesmester i flyfemkamp
 • 2008 Debut i 2. divisjon, fotball
 • 2006 På årets lag i indre østfoldserien, fotball
Hvem er jeg: Storhet er ikke å unngå å falle, men å reise seg når man har falt

Hvem er jeg 3: Storhet er ikke å unngå å falle, men å reise seg når man har falt

Utdanning/Kurs

 • Master i idrettsvitenskap,Idrettsmedisinske fag, Norges Idrettshøyskole (Under utdannng)
 • Bachelor i idrettsvitenskap, fordypning i trenerrollen, Norges Idrettshøyskole
 • Personlig Trener, Norges Idrettshøyskole
 • Treningsveileder, Norges Idrettshøyskole
 • Kosthold og Helse, Norges Idrettshøyskole
 • Kosthold og Trening, Norges Idrettshøyskole
 • Spinninginstruktør, Amplius
 • Befalskole, Forsvaret
 • Krigsskole, Forsvaret
 • Trener/instruktørkurs i fotball, nærkamp, langrenn, telemark, alpint

Comments are closed.